Invasie 2019

Het einde van 2018 zit er weer aan te komen en dan gaat het weer kriebelen bij bepaalde familieleden….  Wie dat zijn ? Herken de schoenen aan begin van het filmpje en je weet bij wie. Komende dagen vinden jullie hier informatie over een locatie die bezocht is door betreffende personen en de vraag : Is dit iets en wie zouden er mee willen gaan ?


Ergens op deze heide zou de maker moeten hebben gestaan toen de beelden van bovenstaand filmpje werden gemaakt. Maar waar is het?

Ik had het dus veel te makkelijk gemaakt , of was Anton gewoon zo goed , had hij insite information of had hij gewoon heel veel geluk?  Johan en Marion hebben op de Sallandse heuvelrug een mooie locatie gevonden en vroegen zich af of de animo en de mogelijkheid ( voor de harde werkers na Hemelvaartsdag ) er is om hier de Invasie 2019 te houden. Zoals ze zelf ook aangeven is dit een optie, zijn er andere familieleden die ook al met iets bezig zijn : gooi het in de groep !

Hieronder de info die Marion en Johan me stuurden :

Hallo familie,
Wij hebben een positieve indruk van vakantiepark Sallandshoeve bij Nieuw-Heeten. Hoe zijn we er eigenlijk op gekomen? Wij rijden nog wel eens naar Friesland, naar familie van Johan, en als we binnendoor willen rijden i.p.v. alleen maar snelweg gaan we via Lochem, Holten en Raalte naar Zwolle, en gaan daar de snelweg op. Tussen Holten en Raalte zien we dan dat vakantiepark langs de provinciale weg, en we hadden ons al vaker afgevraagd hoe het er uitziet en of het iets voor de Invasie zou zijn. Dat gebeurde vorig weekend ook zo, en toen heb ik de website maar eens bekeken en de reviews op zoover. Die waren over het algemeen goed en toen heb ik ze woensdag gebeld om te informeren of ze Hemelvaartarrangement bieden en dat was het geval. Ik ben netjes te woord gestaan en de receptioniste vroeg of ik een prijsopgave wilde hebben. Ja, waarom niet dacht ik toen, dan weten we het maar meteen en het is toch vrijblijvend. De prijsopgave stuur ik je in een andere mail.
Ik weet niet tot wanneer de vroegboekkorting geldig is, en ik heb geen idee of de prijs hoger of lager ligt dan wat wij gewend zijn.
In de bijlage o.a. de parkplattegrond. Die was voor ons klaargelegd bij de receptie, de dame die ik aan de telefoon had heeft er 2 groepen van 4 x 6-persoons bungalow in gekleurd.
De 6 persoons bungalows “Schipbeek” staan allemaal bij elkaar. De meeste worden niet verhuurd want particulier bezit en ook als zodanig (keurig netjes) ingericht en aangekleed; geen Polen hier 😉 Enkele bungalows worden dus los verhuurd. Wij vinden de geelgekleurde bungalows de beste keuze, die liggen het dichtst bij elkaar. Maar de blauwgekleurde zijn ook o.k. De bungalownummers staan in de prijsopgave.
Het park heeft een leuk restaurant, een binnenzwembadje voor kinderen dat er netjes uitzag, net als de receptie met winkeltje. Verder midgetgolfbaan, speeltoestellen waaronder een springkussen en zo’n kabelbaantje. We zagen ook huurfietsen, zie foto.
Vlakbij ligt de Sallandse Heuvelrug, waar het schitterend wandelen en fietsen is. Zelfs een fietspuzzeltocht behoort tot de mogelijkheden ;-))
Ook voldoende leuke plaatsen in de omgeving: Deventer, Nijverdal, Almelo, Hellendoorn (Avonturenpark).
Afstand vanaf Barendrecht: 170 km/1:37 minuten (als er geen files zijn tenminste…)
Nou, tot zover even. Benieuwd of de geachte familie dit ziet zitten, en of er misschien al meer plannen gesmeed worden.
Groetjes, ook namens Johan
Marion

De buienrader met de verwachte neerslag voor de komende 3 uur en de weersverwachting voor de komende 5 dagen.
U aangeboden door www.invasie.com in samenwerking met buienradar.nl 🙂


Print Friendly, PDF & Email

Comments ( 10 )

 1. Reply61chain

  We zijn er weer !

 2. ReplyAnton

  Goed bezig broer!

 3. ReplyAnton

  Joehoe! Wat leuk ook gewoon berichten via de website!

 4. ReplyLeny

  Mooie website Kees! Ziet er goed uit!

 5. ReplyMarion

  Oh wat geweldig, hij is er weer! Je hebt er weer een hoop werk aan gehad Kees, bedankt!! Bij het nadenken over nieuwe Invasie info kwam ook bij mij meteen het Solse Gat op. Daar hoef ik gelukkig niet meer naar te zoeken ;-))

  • ReplyIneke

   Hij is mooier dan ooit!

 6. Replylidy

  super weer die krant, wat is er al een hoop werk verzet. BEDANKT!!

 7. ReplyJacqueline en John

  Wat een mooie lay-out. Ziet er goed uit allemaal. Het was even schrikken: het einde van de INVASIE, maar gelukkig gaat het alleen om de laatste dag van deze editie. Het is jammer dat we niet mee kunnen genieten: werken en....naar Felix. ( dat is natuurlijk helemaal niet vervelend ;-)

 8. ReplyLidy

  He Kees, wat leuk al die dingen van Leendert en Driekus en andere dingen over het schatgraven. Hoe kwam je aan dat briefje?

 9. Replykees

  Welk briefje bedoel je ? Maar op zich komt alles uit het grote invasie archief dat zich alhier in het invasie museum bevindt....

Leave a reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>