Invasie 2017

24-9 -2016 : We zijn in blijde verwachting van een bericht van de IVC 2017.  Lennert en Joël hebben ons al opgewarmd met een spoiler alert met daarin een paar mooie foto’s uit de Eifel. Maar toen werd het stil , is er soms TwEifel ?

Als ik een gokje mag doen ?

27-9-2016 Het gokje van vorige week was gebaseerd op onderstaande data op Strava en bleek inderdaad te gaan om de verkenning van een geschikt park en accommodaties voor onze familiereünie van komend jaar.
vreemde-fietsbewegingen
Vorig jaar is tijdens de Invasie in Kootwijk door Lennert geroepen dat het wellicht leuk zou zijn om weer eens een Invasie in Duitsland te doen. Dat voorstel werd instemmend begroet en Joël en Lennert hebben zo’n 50km over de grens bij Vaals een mooi park gevonden aan de oevers van de Ruhrsee in de Eifel. De vraag aan jullie is ook dit jaar weer : Wie gaan er mee ? Aan de hand van de deelnemers kan er gekeken worden hoeveel huisjes er gereserveerd moeten worden en wat de kosten voor de deelnemers zijn. Donderdag 25 mei is het Hemelvaartsdag in 2017 dus traditie getrouw zal de Invasie dan plaatsvinden van 24 mei t/m 29 mei.


 3-10-2016  Er is weer wat meer bekend. We hebben gekeken wat er financieel haalbaar is met het budget dat we ook de afgelopen jaren tot beschikking hadden. Vier 6 persoonshuisjes komen ver boven de begroting maar twee 10 persoonsbungalows is wel haalbaar. We gaan er hierbij vanuit dat er weer ongeveer 24 deelnemers zullen zijn. Vandaag is er een mailtje verstuurd wie er mee willen naar deze fantastische locatie , waar de omgeving er uit ziet als van ver over de grens maar die toch maar op een uurtje rijden van Vaals ligt. (31-10 aangepast naar 10 peroonshuisjes)

 

 12-persoonshuisje-212-persoonshuisje-312-persoonshuisje-1
 Wie hebben zich aangemeld voor Invasie 2017 ?
 • John & Jacqueline
 • Lennert
 • Els
 • Kees
 • Jan, Carla , Lisa
 • Max & Lidy
 • Johan & Marion
 • Ineke
 • Anton, Jacolien , Lars & Bente
 • Dick & Riet
 • en natuurlijk zijn ook Rebecca en Joël aanwezig !
 • Daan heeft zich ook aangemeld
 Helaas ook afzeggingen. Onze 3 familieleden die hun eigen bedrijf in de vietsenbranche hebben kunnen hun bedrijf en de afstand naar Heimbach niet combineren. We zullen jullie missen !
Van Dimitri , Margriet & Thibault is nog niet zeker of ze aanwezig kunnen zijn, misschien kunnen we een beetje inschikken of zetten ze een tentje onder het kingsize balkon…

 

31-10 Het deelnemer aantal is bij 21 blijven stokken. Vandaag een offerte aangevraagd voor 2 x een 10 persoonshuisje.

 

1-11 Optie genomen op 3 huisjes ( nr.’s 49, 50 en 51 )  De plattegrond van het park vinden jullie hier. Huisjes 49 en 50 zijn 6 persoons bungalows , huisje 51 is een 10 persoons variant.

 

3-11 Vandaag is de optie omgezet in een definitieve boeking.  Jacolien mailde gisteren dat de woensdag dat we aankomen Bente jarig is , dat wordt dus meteen een groot feest voor haar 4e verjaardag ! Bente gaat voor ons koken dus dat wordt een feest om nooit te vergeten

 

Voor de 4e keer in de historie gaan we naar de Eifel. Hoe zou het toch komen dat we na 1986 en 1987 ( Gerolstein) en 2002 Stadkyll/Wirfttal we nu weer in de Eifel neerstrijken ? Gaan we onbewust op zoek naar onze roots ? Onze familie stamboom gaat nu terug tot 1633 waar Conrad Berckmann zo’n beetje onze oudst bekende voorouder is. Berckmann woonde in Obernau, in de Eifel zitten we een beetje in het midden tussen Barendrecht en Obernau. Mocht er iemand een bezoekje willen brengen aan Obernau/ Aschaffenburg:  het is nog altijd zo’n 3 uur rijden vanaf het Landal park .

 

De bevestiging met alle ins en outs.  Hierin staat overigens dat het 10 persoons huisje nu nr. 37 is geworden i.p.v nummer 51.  Ik heb hierover een mail gestuurd naar Landal met het verzoek dit te corrigeren.

 

4-11 Er is inmiddels een bevestiging via de mail dat de reservering is omgezet naar huisje 51

1 mei  De huisjesindeling :

Huisje 1 – 6 persoons Huisje 2 – 6 persoons Huisje 3 – 10 persoons
Dick Max Jan
Riet Lidy Carla
Joel Daniel Lisa
Rebecca Ineke John
Sanne Johan Jacqueline
Lennert Marion Kees
Els
Anton
Jacolien
Lars
Bente

De buienrader met de verwachte neerslag voor de komende 3 uur en de weersverwachting voor de komende 5 dagen.
U aangeboden door www.invasie.com in samenwerking met buienradar.nl 🙂


Comments ( 10 )

 1. Reply61chain

  We zijn er weer !

 2. ReplyAnton

  Goed bezig broer!

 3. ReplyAnton

  Joehoe! Wat leuk ook gewoon berichten via de website!

 4. ReplyLeny

  Mooie website Kees! Ziet er goed uit!

 5. ReplyMarion

  Oh wat geweldig, hij is er weer! Je hebt er weer een hoop werk aan gehad Kees, bedankt!! Bij het nadenken over nieuwe Invasie info kwam ook bij mij meteen het Solse Gat op. Daar hoef ik gelukkig niet meer naar te zoeken ;-))

  • ReplyIneke

   Hij is mooier dan ooit!

 6. Replylidy

  super weer die krant, wat is er al een hoop werk verzet. BEDANKT!!

 7. ReplyJacqueline en John

  Wat een mooie lay-out. Ziet er goed uit allemaal. Het was even schrikken: het einde van de INVASIE, maar gelukkig gaat het alleen om de laatste dag van deze editie. Het is jammer dat we niet mee kunnen genieten: werken en....naar Felix. ( dat is natuurlijk helemaal niet vervelend ;-)

 8. ReplyLidy

  He Kees, wat leuk al die dingen van Leendert en Driekus en andere dingen over het schatgraven. Hoe kwam je aan dat briefje?

 9. Replykees

  Welk briefje bedoel je ? Maar op zich komt alles uit het grote invasie archief dat zich alhier in het invasie museum bevindt....

Leave a reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>