Invasie 2018

Invasie 2018 is vastgelegd ! Van 9 tot 14 mei zijn we welkom op villapark Panjevaart te Hoeven
 

 

 We hebben 4 mooie 6 persoons welness villa’s met de nummers 150 t/m 153. Op de plattegrond vinden jullie de precieze ligging op het park. In nauwgezet overleg tussen de voorbereidingscommissie en de financiële afdeling is besloten om de bedden professioneel , voor onze aankomst op te laten maken !  Hierdoor hoeven we op de dag van aankomst ons niet te bekommeren over randzaken zoals : het moment waarop we naar de slaapkamer moeten omdat “het bed nog moet worden opgemaakt”. Ergo , direct na aankomst kunnen de kurken uit de flessen en ‘s avonds rollen we zo ons bed in .
Het lijkt trouwens wel of we ieder jaar luxer willen. Komend jaar kunnen we gebruik maken van een wellnessruimte met bubblebad ( aanrader na een fietspuzzeltocht van 120km )  , sauna en zonnebank. Bij dit huisjestype is ook een een toegangskaartje tot  Waterspeelpark Splesj inbegrepen , neem dus zwembroek of badpak mee !

 


Wat er vooraf ging : 
Het einde van het jaar is weer in zicht en traditiegetrouw begint het invasie bloed dan weer te kriebelen bij een enkel familielid… Lennert en Sanne gaven dit jaar een voorzet via Whatsapp.
Al op 10 september tijdens een rondje op de race fiets kwamen ze in Vinkel een mooie locatie tegen die ze met ons deelden via de Whatsapp groep van de invasie. Via die weg zijn er een hoop positieve reacties op dit voorstel gekomen.
 
We willen als familie echter toch graag iets te kiezen hebben , dus kwamen er via Whatsapp nog de nodige voorstellen. Vorige week stuurde Jacolien een mail met een laatste update en werd de keuze teruggebracht tot twee parken aangezien het park in Reeuwijk ons geen hemelvaart arrangement kon aanbieden.

Beste familie,
Gisteren tijdens de lunch met Els kwam de Invasie ter sprake, hoogste tijd voor actie bleek.
Het is al weer enige tijd geleden dat er voorzichtig over 2018 gesproken werd. Met een mogelijke geschikte lokatie in het Dierenbos te Vinkel. En een andere accommodatie in Hoeven. De accommodatie in Reeuwijk valt af omdat er geen Hemelvaartsarrangement beschikbaar is.
Hieronder wat voorwerk, we zochten het wat mogelijk wat dichterbij zodat de harde werkers ook aan kunnen sluiten. En daarna de vraag wie gaat er mee en wat heeft de voorkeur? Dan kunnen we kijken wat er nog mogelijk is.
Als er nog andere ideeën zijn, laat het weten!
 • Afstand vanaf Utrecht: 63 kilometer
 • Afstand vanaf Rotterdam: 88 kilometer
 • Afstand vanaf Uden: 23 kilometer
 • Afstand vanaf Middelburg:  165 kilometer
 • Afstand vanaf Warnsveld: 90 kilometer
 • Vraag voor Hemelvaartsarrangement:  bijv. 4 x 6 persoonshuisjes beschikbaar

 • Afstand vanaf Utrecht: 92 kilometer

 • Afstand vanaf Rotterdam: 60 kilometer

 • Afstand vanaf Uden: 100 kilometer

 • Afstand vanaf Middelburg: 100 kilometer

 • Afstand vanaf Warnsvel: 165 kilometer

 • Hemelvaartsarrangement beschikbaar

 • Landal Reeuwijkse Plassen

 • Afstand vanaf Utrecht: 40 kilometer

 • Afstand vanaf Rotterdam: 27 kilometer

 • Afstand vanaf Uden: 99 kilometer

 • Afstand vanaf Middelburg: 150 kilometer

 • Vraag voor Hemelvaartsarrangement: er is geen Hemelvaartarrangement
 • Groet Jacolien
Op de kaart liggen beide parken toch nog een behoorlijk stuk bij elkaar vandaan. Maar : beide lekker centraal en voor iedereen goed bereikbaar deze jaargang !
Wie gaan er mee in 2018 ?

 

De voorlopige deelnamelijst , de teller staat nu op 24 :

 

Anton , Jacolien , Lars & Bente
Marion & Johan
Lennert & Sanne
John & Jacqueline
Ad & Els
Ineke
Jan, Carla & Lisa
Joël & Rebecca
Annemieke & Anna-Marie
Kees
Max & Lidy
Bert

 

Dick en Riet hebben plannen voor een camper vakantie in de periode en gaan niet mee, en Jan Bernhard en Willeke zijn van plan om een dagje op bezoek te komen.

 

Van wie willen we nog iets horen ?  ( alfabetisch gerangschikt)

 

Aimée , Cecilie, Daniël , Dimitri ,  Felix ,  Leroy ,  Margriet ,  Noëlle , Paskal  ,Thibault

Om even uit te testen een stem “plug in” geïnstalleerd. De uitslag is al bepaald dus jullie mogen stemmen zonder dat dit het resultaat beïnvloed. Probeer ook eens 2 x te stemmen vanaf dezelfde PC dit zou niet mogelijk moeten zijn (ip check)

 


De buienrader met de verwachte neerslag voor de komende 3 uur en de weersverwachting voor de komende 5 dagen.
U aangeboden door www.invasie.com in samenwerking met buienradar.nl 🙂


Print Friendly, PDF & Email

Comments ( 11 )

 1. Reply61chain

  We zijn er weer !

 2. ReplyAnton

  Goed bezig broer!

 3. ReplyAnton

  Joehoe! Wat leuk ook gewoon berichten via de website!

 4. ReplyLeny

  Mooie website Kees! Ziet er goed uit!

 5. ReplyMarion

  Oh wat geweldig, hij is er weer! Je hebt er weer een hoop werk aan gehad Kees, bedankt!! Bij het nadenken over nieuwe Invasie info kwam ook bij mij meteen het Solse Gat op. Daar hoef ik gelukkig niet meer naar te zoeken ;-))

  • ReplyIneke

   Hij is mooier dan ooit!

 6. Replylidy

  super weer die krant, wat is er al een hoop werk verzet. BEDANKT!!

 7. ReplyJacqueline en John

  Wat een mooie lay-out. Ziet er goed uit allemaal. Het was even schrikken: het einde van de INVASIE, maar gelukkig gaat het alleen om de laatste dag van deze editie. Het is jammer dat we niet mee kunnen genieten: werken en....naar Felix. ( dat is natuurlijk helemaal niet vervelend ;-)

 8. ReplyLidy

  He Kees, wat leuk al die dingen van Leendert en Driekus en andere dingen over het schatgraven. Hoe kwam je aan dat briefje?

 9. Replykees

  Welk briefje bedoel je ? Maar op zich komt alles uit het grote invasie archief dat zich alhier in het invasie museum bevindt....

 10. ReplyMarion

  Ik kon 3x stemmen via mijn tablet

Leave a reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>